Psicologia, Dret, Educació Social, Treball Social Crida (sol·licitud) general de CVs per serveis d´intervenció especialitzada (SIE)

  Fundació SURT cerca CVs de diverses disciplines per a la seva presentació a una Convocatòria de Subvencions, per concurrència competitiva, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya prevista per iniciar-se a principis de 2020 i amb possibilitats de continuïtat

   

  Es cerquen professionals d’acord amb les qualificacions i experiències següents:

   

  Psicologia clínica amb atenció a dones violència de gènere

  Grau/Llicenciatura. Min. de 6 a 8 anys d’experiència en el camp de VG. Formació especifica en violència masclista, violència familiar i perspectiva de gènere.

   

  Psicologia clínica amb atenció infància i adolescència amb VG

  Grau/Llicenciatura. Min. de 6 anys d’experiència en el camp de VG, infància i adolescència.  Formació especifica en violència masclista, violència familiar i perspectiva de gènere.

   

  Educació Social  i  Treball Social

  Grau/ Diplomatura. Min 2 anys experiència. Experiència treballant en atenció a dones víctimes de la violència de gènere. Es valorarà formació en violència masclista, violència familiar i perspectiva de gènere

   

  Jurista/advocat/a

  Min. 3 anys d´experiència treballant en dret de familiar, dret penal i assistint a dones víctimes de violència domestica.

   

  Mediador/a cultural

  Formació en l´àmbit de mediació cultural. Experiència de 3 anys en l´àmbit  de violències masclistes. Es valoraran coneixement de llengües addicionals per millorar l´atenció a dones d´origen migrant.

  Competències

   

  • Empatia i capacitat d’establir relacions interpersonals.
  • Organització del temps i de la pròpia feina.
  • Treball en equip de forma interpersonal.
  • Flexibilitat i disponibilitat.
  • Capacitat d’aprenentatge.
  • Capacitat de reflexió i de qüestionament de la pròpia feina.
  • Mentoria
  • Idiomes: Català i Castellà ( nivell C min.) i es valorarà el coneixement d’altres llengües.

  Oferim

   

  • Jornada completa de 38.5 hores setmanals
  • Salari: Segons Conveni Acció Social.
  • Localització dels projectes: Bages (Manresa), Vallès Oriental i Vallès Occidental, Barcelonès Nord i Vilanova i la Geltrú

   

  Si vols enviar-nos el teu CV per què sigui considerat per aquesta oferta, si us plau, envia’ns el teu CV (sense foto) a CV@surt.org. A l´assumpte: posa la teva professió i SIE (recepció de candidatures fins el Dec 16)

   

  Nota important:

  Tots els CV seran revisats i contactarem amb aquelles persones que compleixin amb els requisits establerts a la convocatòria de subvenció. La presentació d’aquests CV es realitzarà de forma anònima.

  Posa’t en contacte amb nosaltres

  Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

  Not readable? Change text. captcha txt