Els números, sobre la taula

 

En el darrer exercici, l’ingrés de l’entitat ha estat de 4.984.641,56 €. Amb una despesa de 4.613.991,68€, el tancament ha estat positiu (370.649,88 €).

Surt es finança molt majoritàriament amb fons d’organismes públics.

captura

8 de cada 10 euros de l’entitat són destinats a despeses directes dels projectes

Des de l’inici de l’activitat de Surt, s’han realitzat auditories comptables i de qualitat.

Euroaudit és una empresa externa que duu a terme les auditories. L’auditoria de qualitat interna ha estat realitzada per CPA consultors i l’externa per Applus.

Les auditories contenen la informació necessària i suficient per ser interpretades i compreses adequadament, de conformitat amb principis i normes comptables acceptats. Cada any són presentades al protectorat de fundacions, seguint les normes comptables i els requisits que marca la llei de fundacions de Catalunya.

La fundació està inclosa entre les entitats regulades en el Títol II de la llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense finalitat de lucre i dels incentius fiscals al mecenatge.

Surt, a més, ha fet el Balanç Social de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya (XES).

a

Compromeses amb la qualitat

Compromeses amb la prestació d’una atenció de qualitat, Surt compta amb processos de millora contínua amb la ISO 9001/2015 i ha obtingut la certificació en la gestió de les activitats de disseny i gestió de projectes d’atenció a dones que inclou:

  • Itineraris i circuits d’inclusió i inserció
  • Formació ocupacional i professional
  • Serveis d’autoocupació i autoempresa
  • Programes d’atenció a dones de grups específics
  • Processos de disseny i gestió de projectes de recerca
  • Procés d’oferta i gestió de serveis de consultoria
captura
captura

Entre els finançadors públics, l’Ajuntament de Barcelona arriba a suposar un 40,16% dels ingressos (tenint en compte, també, serveis municipals).

Entre els fons privats, l’Obra Social La Caixa se situa com a principal finançadora, amb un 0,81 % dels ingressos de l’entitat.

Memòries d’activitat

Auditories

Taula salarial

Política de qualitat

Estatuts

Política de privacitat

Política de protecció de la infància

Formulari de satisfacció

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt