Temps i Tercer Sector

 A Notícies, Uncategorized @ca

El proper dimecres 16 de març la  xarxa Dones Directives i Professionals de l’Acció Social i la Diputació de Barcelona organitzen la jornada de debat “Temps i Tercer Sector: construïm entitats sostenibles i eficaces”.

L’acte serà a les 16.30 a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona i es presentaran els resultats de l’estudi  “Gestió del temps a les entitats socials: situació actual, reptes i dificultats” que ha elaborat DDiPAS a partir d’enquestes realitzades al personal de les diferents entitats i es portarà a terme la conferència “Conciliar: il·lusió o realitat?” a càrrec d’Elisa Stinus i es lliurarà el premi Aspàsia de reconeixement a la trajectòria de persones que hagin afavorit l’equitat de gènere.

Carolina Pallàs, directora de gestió de SURT participarà en la taula d’experiències en la que diferents entitats exposaran el que fan en l’àmbit de la conciliació. Des de SURT, ens centrarem en el repte de ser una entitat majoritàriament de dones, en la que som conscients de la doble càrrega social que tenim com a cuidadores i treballadores a més de la consciència social de l’entitat i, alhora, la càrrega extra de portar a terme projectes socials i d’inclusió que necessiten atenció continuada.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt