ACABEM LA SELECCIÓ

 A Notícies, Uncategorized @ca

Aquesta setmana tanquem la selecció de dones per participar al programa  Construïm en Femení les Altres Economies , impulsat per Barcelona Activa i la Fundació Surt. Durant deu mesos, acompanyarem a dones que tinguin un projecte d’autoocupació i  vulguin crear empreses que s’emmarquin en el paraigües de l’Economia Social i Solidària No cal que el projecte estigui funcionant, només  cal que tingueu una idea pensada, treballada i arrelada social i territorialment; que promogui l’equitat; que hagueu iniciat activitat de manera incipient o volgueu fer-ho ja, i que l’activitat s’ubiqui a la ciutat de Barcelona.

Si hi esteu interessades, escriviu a joana.garcia@surt.org i begona.planas@barcelonactiva.cat

Construïm en Femení les Altres Economies també està adreçat a dones que participin en projectes de cooperatives o empreses socials amb homes, sempre que sigui en condicions d’equitat respecte els seus companys de projecte i elles siguin les que facin el programa formatiu.

El programa formatiu  tindrà lloc els matins de dilluns a dijous de 9:30 a 14.30 des del mes d’abril fins el mes de juny-juliol i, a partir d’aleshores,hi ha una dedicació menys intensiva durant els mesos de juliol-setembre-octubre i novembre.  El programa comprèn formacions teòriques i pràctiques, visites a empreses i cooperatives de l’economia social i solidària, trobades  i dinars amb dones emprenedores i cooperativistes i sessions d’acompanyament individual i de coworking.

En cas que la dona inscrita al programa sigui part d’un col·lectiu, pot alternar la seva participació a les sessions formatives amb altres companyes. Totes les activitats del programa són gratuïtes.

 

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt