Procés participatiu en intervenció comunitària a Badalona

 A Notícies, Uncategorized @ca

SURT participa en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI). L’ICI que es desenvolupa als barris d’Artigues, El Remei i Sant Roc de Badalona, organitza el 15 de març una jornada sobre Convivència Intercultural per poder compartir un espai de diàleg sobre gestió de la diversitat.

En aquesta jornada també es presentaran els resultats de l’Enquesta de Convivència que es va realitzar l’any passat en els tres barris. Carlos Giménez, catedràtic d’Antropologia de la Universitat Autònoma de Madrid i director científic del Projecte ICI, serà l’encarregat de fer-ho.

A la tarda, també es portarà a terme una trobada comunitària es presentaran  els resultats de la investigació participativa “Perspectives, procés participatiu per compartir Badalona Sud”

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt