Programa de pobresa energètica

 A Bitácoras, Bloc, Uncategorized @ca

La pobresa energètica és aquella que provoca la manca d’accés a serveis públics bàsics com l’aigua, la llum o el gas en una llar, un tipus de pobresa invisible que ha esdevingut una realitat dolorosa en els darrers anys.

És a partir d’aquesta problemàtica que des d’ECAS (Entitats Catalanes per l’Acció Social), l’Ajuntament de Barcelona  i el lideratge d’ABD, es porta a terme un projecte pilot en el que SURT participa, en aliança amb cooperativa Suara.

El Projecte pilot de Lluita contra la Pobresa Energètica pretén analitzar la realitat de com i a qui afecta la pobresa energètica a la ciutat, així com generar oportunitats de treball a persones en atur de llarga durada. Surt i Suara som les entitats encarregades de coordinar l’acció a Ciutat Vella i Sarrià que consisteix en portar a terme aquesta anàlisi i la contractació de 20 professionals –d’un total de 100 en tot el projecte- que portaran a terme una auditoria energètica  i faran assessoria sobre la millora de condicions i consum energètic.

 

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt