target-voluntariat-nou2-1

Ets una persona compromesa amb els drets de les dones?

Et necessitem per seguir fent passes endavant cap a l’equitat de gènere, tan de pressa com els cossos i els recursos ens ho permetin.

Tens diverses vies per sumar forces amb nosaltres, impulsar l’empoderament de les dones i contribuir a transformar la societat en clau d’equitat.

Sona gros, però podem fer-ho plegades!

Vols fer voluntariat?

Les persones voluntàries són una peça necessària en programes d’empoderament i en el desenvolupament d’activitats de l’entitat.

A través del voluntariat a Surt, contribuiràs a facilitar la inclusió social de dones socioeconòmicament vulnerabilitzades, a reforçar-ne les capacitats i a fomentar-ne l’autonomia. Els vols dedicar un temps? També pots col·laborar en departaments de l’entitat.

Consulta les peticions de suport de voluntariat actives

Si tens propostes o consultes, escriu-nos a voluntariat@surt.org indicant-nos el teu perfil i interès de col·laborar amb l’entitat.

Consulta el Pla de voluntariat.

Informa’t i visibilitza

Uneix-te a les campanyes que llancem a les xarxes socials per sensibilitzar i cridar a l’acció davant les desigualtats i violències masclistes.

Segueix-nos a les xarxes socials i subscriu-te al butlletí per estar al corrent de la nostra activitat! 

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt