Les participants a ‘Obrint portes’ posen punt i seguit al procés d’empoderament

 A Actualitat

El grup de dones que participen a ‘Obrint portes’, dirigit a promoure l’empoderament personal i econòmic de dones en situacions de pobresa i risc d’exclusió, han finalitzat la primera part del projecte, centrada en promoure l’empoderament personal i facilitar orientació laboral.

Aquesta fase s’ha tancat amb una sessió de cloenda en què, a través de l’artteràpia, s’ha posat en valor la creació de xarxes de suport, des del reconeixement de les particularitats i les trajectòries vitals de cada dona. Dues psicòlogues especialitzades en artteràpia han conduït l’espai, un taller que han aportat com a voluntàries.

L’activitat ha reforçat el reconeixement entre les dones i, entre d’altres, els costos i aprenentatges vinculats als bagatges migratoris, i ha parat atenció als seus projectes vitals i laborals.

El grup d”Obrint portes’ ara començarà la formació tècnicoprofessional en atenció a la clientela, una opció de professionalització amb creixents oportunitats laborals arran de la crisi sanitària.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt