Les participants a ‘Obrint portes’ posen punt i seguit al procés d’empoderament

 A Actualitat

El grup de dones que participen a ‘Obrint portes’, dirigit a promoure l’empoderament personal i econòmic de dones en situacions de pobresa i risc d’exclusió, han finalitzat la primera part del projecte, centrada en promoure l’empoderament personal i facilitar orientació laboral.

Aquesta fase s’ha tancat amb una sessió de cloenda en què, a través de l’artteràpia, s’ha posat en valor la creació de xarxes de suport, des del reconeixement de les particularitats i les trajectòries vitals de cada dona. Dues psicòlogues especialitzades en artteràpia han conduït l’espai, un taller que han aportat com a voluntàries.

L’activitat ha reforçat el reconeixement entre les dones i, entre d’altres, els costos i aprenentatges vinculats als bagatges migratoris, i ha parat atenció als seus projectes vitals i laborals.

El grup d”Obrint portes’ ara començarà la formació tècnicoprofessional en atenció a la clientela, una opció de professionalització amb creixents oportunitats laborals arran de la crisi sanitària.

Publicacions recomanades
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.