Obrint Portes: edició febrer-abril 2024

 A Actualitat

El programa Obrint Portes reemprèn l’activitat del 19 de febrer al 4 d’abril de 2024 a la seu de la Fundació Surt. L’itinerari formatiu es dirigeix a l’empoderament integral de dones en situacions socioeconòmiques de vulnerabilitat.

L’itinerari inclou un bloc d’empoderament personal, que consiteix en sessions grupals per definir el Pla Vital de cada dona, mitjançant la metodologia del Balanç Vital i en què treballaran les competències transversals. Paral·lelament, s’ofereixen sessions individuals de seguiment de l’evolució del pla i de millora de les situacions de les participants.

El bloc d’empoderament econòmic permet aprofundir en l’esfera laboral i ofereix orientació laboral. També es dedicarà espai al suport i el benestar emocional. Alhora, en clau d’empoderament comunitari, Obrint Portes també desenvolupa activitats per la vinculació i participació comunitària de les participants.

L’itinerari serà els dilluns, dimecres i dijous, del 19 de febrer al 4 d’abril.

Serà de 10 a 13h, a la seu de la Fundació Surt (c/Guàrdia 14, baixos, 08001 Barcelona-metro Drassanes).

El programa s’adreça a dones majors d’edat en situació de vulnerabilitat i/o exclusió social, prioritàriament en situació administrativa regular, amb un nivell mig-alt de comprensió i expressió en castellà i/o català.

Totes les dones tindran un acompanyament individualitzat al llarg del procés i podran comptar amb el suport de la prospectora laboral del programa.

Així mateix, les participants tindran accés a altres serveis de suport, com assessorament jurídic individualitzat, acompanyament a la realització de tràmits on-line, accés a diverses càpsules formatives gratuïtes i la possibilitat de derivació a altres programes de Surt segons les necessitats personals que puguin identificar-se.

Per a més informació i derivacions, es pot escriure a obrintportes@surt.org

La darrera edició del programa es va realitzar amb èxit d’octubre a novembre de 2023.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt