Sis bicicletes per afavorir la mobilitat sostenible entre les dones de programes de Surt

 A Actualitat

La Fundació Surt ha rebut el donatiu de sis bicicletes, a benefici de les dones participants en alguns dels programes de l’entitat.

Concretament, afavoriran la movilitat sostenible en el dia a dia de dones vinculades als itineraris laborals del barri de La Mina, al programa Obrint Portes -dirigit a l’atenció i empoderament de dones en situació de pobresa- i al recurs d’acollida i empoderament per a dones en situacions de violències masclistes SIRGA.

“Ha estat un recurs molt benvingut ja que considerem que realment pot tenir un impacte molt positiu en la quotidianitat de dones, tant per tractar-se d’un transport que permet retallar temps en alguns trajectes, com pel fet de facilitar una activitat esportiva que, per a moltes, resulta molt agradable”, planteja Marisol Vergés, directora financera de Surt.

La donació ha arribat a través de l’organització O3E, una entitat anglesa que desenvolupa esdeveniments socials i comunitaris per a empreses. Surt ha estat una de les entitats beneficiades d’una de les seves darreres accions de reparació de bicicletes, al Cisco Live 2020, celebrat a la Fira de Barcelona.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.