Taller d’autoestima i empoderament

 A Actualitat

L’autoestima és el concepte que cada persona té de si mateixa. Quin valor ens donem a nosaltres mateixes?

En base a aquesta pregunta es portarà a terme el taller d’autoconeixement i autoestima de Dones RIU, el programa de suport a dones en els àmbits rural i urbà que Fundació Surt coordina a Igualada.

Esther Garcia Egido, responsable d’empoderament econòmic de l’entitat destaca que “La manca d’autoestima genera dificultats en les relacions personals, laborals i en com afrontem les diferents situacions i oportunitats que se’ns presenten. Les dones no sempre som conscients de la nostra. Aquest taller vol treballar-ho fer-nos preguntes per saber com som i com podem millorar, ser conscients“.

El taller es portarà a terme el proper 28 de novembre a les 10 del matí al Casal cívic i comunitari d’Igualada (Passeig Verdaguer, 67).

Aquesta actuació està subvencionada pel SOC i es financia amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU.

 

 

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt