Dones digitals: màrqueting digital i xarxes socials

 A Actualitat

En el marc del projecte Dones digitals encaminat a donar eines a dones joves a superar obstacles i a lluitar contra la bretxa digital de gènere , i en col·laboració amb Intermèdia, organitzem una formació tècnica en l’àmbit del màrqueting digital i les xarxes socials durant els mesos de març i desembre de 2024.

La formació professional està subvencionada i destinada a dones d’entre 16 i 29 anys. Es realitzarà de dilluns a dijous, de 10h a 14h, al Raval (Metro Drassanes). La formació estarà integrada per dos blocs:

  • Tècniques de màrqueting online, buscadors, social media (7 mòduls, 90 hores)
  • Formació complementària (2 mòduls, 30 hores)

Pots consultar els continguts al programa. L’empoderament és l’eix transversal del programa, que ajuda a fonamentar i consolidar el procés de canvi i millora de l’ocupabilitat.

Més informació i inscripcions: marta.galimany@surt.org / 93 342 43 80

Aquesta acció compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el SEPE i el Fons Social Europeu -Iniciativa d’Ocupació Juvenil-.

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt