Sensibilització LGBTIQ+ per a professionals de la seguretat

 A Actualitat
La Fundació Surt vam participar, el 26 de gener, a la jornada Formació a professionals de la seguretat com a eina essencial per a la sensibilització sobre el col·lectiu LGBTI+ organitzada per Gaylespol, la Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL), la Fundació per a la Seguretat Pública de Catalunya i la Sindical de Seguridad y Servicios de Cataluña.
L’objectiu de la jornada era aportar eines al sector per combatre els delictes, conductes d’odi i discriminació.
L’espai de formació i reflexió va incloure la taula de debat “Formació per a professionals de la seguretat per a la sensibilització sobre el col·lectiu #LGBTIQ+ i la identificació dels delictes i conductes d’odi i discriminació”, moderada per Carme Porta, cap de Comunicació de Surt.
Jornada de Formació a professionals de la seguretat com a eina essencial per a la sensibilització sobre el col·lectiu #LGBTI

Jornada de Formació a professionals de la seguretat com a eina essencial per a la sensibilització sobre el col·lectiu LGBTI (26 gener 2024, Barcelona).

Publicacions recomanades
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt
Wings i New Worlds gener 2024MAIS