Els #CèntimsSolidaris de Caprabo es destinen a l’INTRO fins al 3 d’abril

 A Actualitat

La Fundació Surt i Caprabo col·laboren en la campanya Cèntims solidaris. Fins al 3 d’abril de 2024, la recaptació de les microdonacions solidàries de la clientela dels supermercats es destinarà al programa INTRO de l’entitat, que acompanya a dones supervivents de violències masclistes cap a la seva recuperació integral.

Amb el programa #CèntimsSolidaris de Caprabo, les persones que compren als establiments de la cadena poden afegir uns cèntims al tiquet i donar suport a l’empoderament personal, econòmic, sociopolític i comunitari de dones que estan reconstruint la seva autonomia. A partir de trobades periòdiques, les participants compten amb acompanyament individual i grupal a la Fundació Surt i fomenten les cures i la sororitat entre companyes.

Per a Sira Vilardell, directora de Surt, “iniciatives com el programa de microdonatius són fonamentals per enfortir i garantir un acompanyament efectiu a les víctimes de violències masclistes i contribueixen a visibilitzar, no només el treball de la nostra entitat, sinó les necessitats reals de les dones supervivents, tant a la sortida de la violència com en la recuperació integral dels seus impactes a mitjà i llarg termini”.

Cristina Madrilley, de RSC de Caprabo, destaca que “el programa de micro donatius de Caprabo és una iniciativa dʻajuda consolidada i enfocada a apropar els clients a causes socials que representen reptes reals”.

La campanya s’està promocionant amb una falca per Catalunya Ràdio.

 

INTRO, creant xarxes de suport per reconstruir vides

El programa INTRO acompanya a més d’un centenar de dones supervivents de violències masclistes – dones diverses, de totes les edats, procedències i recorreguts vitals – en el seu procés cap al benestar emocional i relacional. Ofereix un espai de trobades segures per a grups de dones, facilitant informació i acompanyament especialitzat en temes de gènere, inserció laboral i cerca d’habitatge. Tot plegat, fomentant la creació de noves xarxes de dones que es donen suport entre sí que poden construir noves relacions afectives i avançar cap a una autonomia personal i econòmica integral i sostenible en el temps.

Recentment, les participants de l’INTRO han cocreat artísticament una exposició de fotografies “Juntes al voltant de la taula”, que es va poder visitar al rebedor de l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona fins el 29 de febrer. És un exemple de les activitats que les situa al centre com a protagonistes actives i resilients a les seves vides.

Publicacions recomanades

Fes un comentari

Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt
8 M 2024 Manifestació Barcelona