Surt entra a fomar part de Lafede.cat

 A Actualitat

LaFede.cat, la federació d’organitzacions per la justícia global, ha aprobat la incorporació de 4 noves entitats, entre les quals Surt. Des d’aquesta setmana, ja són 128 les organitzacions s’hi enxarxen per actuar davant les desigualtats, tant al nostre entorn com en altres llocs del món, mitjançant la cooperació al desenvolupament, la defensa i promoció dels drets humans i el foment de la pau.

Lafede.cat és un espai de referència a Catalunya en el treball col·lectiu per assolir la justícia global, tot considerant la interconnexió de les problemàtiqueslocals i globals. S’identifica amb els valors de l’antiracisme, el feminisme i la sostenibilitat.

Les organitzacions part de LaFede.cat es comprometen amb tota la població, tant de la nostra societat com d’altres, però amb una priorització o discriminació positiva envers determinats grups o persones especialment vulnerables o desafavorides.

També, amb la participació i cultura democràtica, la transparència, la transformació social i la diversitat, cosa que es tradueix en generar mecanismes per a la participació i representació de tothom sense discriminació ni exclusió, posant especial èmfasi en la diversitat cultural, sexual, religiosa i funcional per a reflectir de la millor manera la societat en cada moment.

Últimes publicacions
Posa’t en contacte amb nosaltres

Les dades personals que proporciones seran tractades per SURT FUNDACIÓ amb la finalitat de satisfer les teves necessitats, contactar-te o donar resposta a les consultes que ens enviïs. Tens dret a modificar o eliminar tota la informació personal proporcionada. Mira la informació de la nostra Política de Privacitat.

Not readable? Change text. captcha txt